Vælg en side

EMIL OSCAR

PORTFOLIO

Hej jeg hedder Emil Oscar og jeg skriver sange og laver content. Jeg arbejder derudover også som designunderviser. Jeg skriver på manusser og filmer mange sketches disse dage.

Sangskrivning & Forfatning

Jeg arbejder til daglig med at skrive sange samt manuskripter.

Jeg har skrevet sange i 20 år, og jeg har arbejdet med mange artister deriblandt Kesi, Clemens, Sleiman, Martin Høgsted, Emil Lange, Tessa, Albert Dyrlund og mange flere.

Jeg har haft succes med en masse sjove musikprojekter.

Vi fik et hit med gruppen Torrpedorr der hed Lommen Fuld Af Guld. Senere har vi lavet sjove ting såsom Futte Fynbo, Louis Valuta jeg har sidst fået Dean Signet på Sony via en stribe sing a songwriter popsange. Jeg har for nyligt skrevet en musical sammen med Clemens Telling.

 

Sketches & Comedy

Jeg har altid haft succes med at skrive sjove sange for folk. I løbet af de sidste år er det blevet til mere og mere content. Jeg uploader hver dag på Tik Tok og jeg udvikler rigtigt mange sjove koncepter og skriver sjove sange for folk. Jeg har tidligere lavet Torrpedorr, Futte Fynbo og sidst skrev jeg Halloween Cirkus sammen med Clemens. 

For tiden er jeg meget aktiv på Tik Tok samt på Instagram.

 

Designundervisning

Jeg er uddannet med en Cand IT fra IT universitetet. Jeg har i de sidste 10 år undervist på forskellige erhvervsakademier, deriblandt Kea, Zealand med flere. Når jeg underviser har jeg fokus på entreprenørskab samt at skabe trygge rammer som de studerende kan skabe i. Jeg arbejder med empowerment og jeg søger at holde mig relevant. Jeg genererer selv alt mit eget marketing materiale. Jeg har for nyligt haft stor succes med at undervise i kunstig intelligens. De studerende skulle skabe deres egen virksomhed på en dag med hjemmeside video og alt hvad der hører med.

Kontakt:

Instagram:  @emiloscar_cph

Telefon: 26153059

Mail: emiloscarcph@gmail.com