Om mig

Emil Oscar er en grafiker og tekstforfatter bosiddende i København nærmere betegnet Nordvest. Siden Emil Oscar var helt lille har han skrevet med venstre hånd og tegnet med den højre, en sjov kombination af to kunstformer der tager liv og viser sig i en farverig og yderst alsidig karriere. Fra at designe for DR Ramasjang, Danish Dynamite, Radio 24/7 og en lang række andre kunder til at udgive musik, karrieren er alsidig. Emil Oscar har et afsæt i musikbranchen, det er her det meste af det grafiske arbejde, videoredigeringen og de sociale medier bliver skabt.

Emil Oscar er nemlig også selv artist og har nu et par artister under vingen(Dean Pless & Willem Daniel). Emil Oscar har tidligere arbejdet med folk såsom, Kesi, Louis Valuta, Pede-B, Martin Høgsted mfl. Pt tourer han land og rige rundt med musikgruppen Tomrum og sin nyligt signede artist Dean Pless. Når der ikke er fart over musikfeltet bliver der udgivet børnebøger og holdt udstillinger så kan du lide stregen eller lyden så tjek shoppen eller skriv og lad os arbejde sammen.

FOLLOW ME ON
Contact

Lad os holde kontakten.

Skriv hvis vi skal lave nogle fede projekter.

Lad os tale sammen om dit projekt.

Ring eller skriv til mig på 26153059.
Jeg er altid interesseret i nye spændende projekter.

Lad os drøfte din idé

Hej stik mig et skriv. Jeg ser mig selv, som en idérig ressourcestærk person.

Lad os tale om dit indhold

Med en solid baggrund indenfor musik og design, er jeg skarp til at hjælpe dig med din markedsføringskampagne, samt dit visuelle udtryk.

Ring til mig på: 0045 26153059

Contact