Vælg en side

Tag et kig på mine kurser

Kreative kurser

i alle sværhedsgrader

Disse kurser er indenfor design samt visuel formidling. Kurserne er praktiske og klæderen deltageren på til at kunne skabe content fra bunden. Kurserne varer typisk 5 timer, kursisten går fra kurset med vigtige værktøjer i bagagen.

KURSER & WORKSHOPS

Kunne du tænke dig, at læse mere om mine kurser, er du velkommen til at bestille et kursuskatalog.

WORKSHOPS MED FOKUS PÅ KREATIV UDVIKLING

I disse kurser udvikler du content og lærer teorier du kan bruge resten af livet.

ProjeKTER

TILfredse kunder

Kurser

KOPPER KAFFE

KURSER TIL DIT BEHOV

Jeg hedder Emil Oscar. Jeg har haft min egen virksomhed i de sidste 15 år. Jeg har solgt designs samt udgivet musik igennem mit produktionsselskab SELVTAK. Jeg har derudover undervist i design og kommunikation i de sidste 10 år på Zealand og Kea og jeg er uddannet Lektor. Jeg tilbyder kreative kurser, indenfor design, kommunikation og sangskrivning. Alle kurser har en entreprenant tilgang til undervisningen, og deltageren kommer altid fra mine kurser, med et fedt produkt,  jeg skræddersyer gerne undervisningen, så den passer tilpasses til netop jeres behov. Jeg har samlet min mest essentielle viden, i disse kurser.

 

DET SIGER MINE KOLLEGER

Jeg arbejder med mange spændende kreative mennesker. Her er et uddrag af mine samarbejdspartnere.

Emil Oscar er innovativ og alsidigt tænkende. Hans force må siges, at være hans gåpåmod og fantasi.

Shahin Aakjær

Journalist & Sangskriver, Elegant Themes

Emil Oscar er en skaber af andre dimensioner, jeg og ham har lavet mange fede ting sammen. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med Emil OSCAR.

Shahin Aakjær

Journalist & Sangskriver, Elegant Themes

“Emil Oscar er en begavet iværksætter med flair for design og sangskrivning jeg elskede at arbejde sammen med ham.”

Adam Svendsen

Producer & Lydtekniker

“Emil Oscar har lavet mange sjove kreationer det er det der er dragende ved ham som kunstner.

Nilas Rd

Grafiker & Forfatter

skriv til mig få tilsendt et kursuskatalog
og BOOK EN WORKSHOP