Vælg en side

Emil Oscar

Jeg er drevet af at skabe. Jeg er professionel sangskriver med over 20 års erfaring. Jeg skaber kunst og arbejder meget med comedy for tiden. Hop ind i butikken og tjek mit design eller hør min musik. Hav en god dag.

SE MIN SHOWREEL

Jeg har i de sidste 20 år drevet egen virksomhed hvor jeg pt. freelancer med designopgaver rangerende fra en lang række musikartister til arbejdet med produktionsselskaber. Jeg har tidligere haft kunder såsom, EMI, Mermaid Records, Danish Dynamite, samt DR Ramasjang. I min fritid udgiver jeg derudover selv bøger og musik. 

Jeg har i 8 år arbejdet for som multimediedesignunderviser på Zealand samt Kea, jeg freelancer pt. Jeg vil beskrive mig selv, som en fantasifuld og kreativ person, en af mine værdier er, at jeg altid kommer i mål med mine projekter. Jeg skriver pt sange til film og designer for udvalgte musikere.

Jeg har arbejdet med vidt forskellige mennesker gennem mit kreative virke, og ser mig selv som en teamplayer, der elsker at kreere i tæt samarbejde. Har du en kreativ idé, så tøv ikke med at kontakt mig. 


emiloscarcph@gmail.com // +45 26153059 //

.

Skriv til mig og lad os lave et fedt projekt.