Emil Oscar

Om Mig

Jeg har i de sidste 15 år drevet min egen virksomhed hvor jeg pt. freelancer med designopgaver rangerende fra en lang række musikartister til arbejdet med produktionsselskaber. Jeg har tidligere haft kunder såsom, EMI, Mer- maid Records, Danish Dynamite, samt DR Ramasjang. I min fritid udgiver jeg derudover selv bøger og musik. 

Jeg har i 2021 arbejdet for Kea som designunderviser.
Jeg er en nyuddannet lektor fra Zealand Køge hvor jeg har arbejdet i 7 år som multimediedesign underviser. Jeg er uddannet Cand IT fra IT-Universi- tetet i København. Med mange års erfaring i design samt underholdnings- branchen. 

Jeg har gennemført en multimedie design grunduddannelse. Dette betyder at jeg har design aspektet med mig herfra(Photoshop, Illustrator, indesign, premiere pro, after effects), samt markedsførings/kommunikations forståels- en fra min overbygning indenfor e-concept. Samt en Cand-IT fra IT-Univer- sitetet med speciale indenfor design og kommunikation. Jeg har ydermere arbejdet med laserskæring, arbejdet med hjemmesider og webshops. 

Jeg har en kærlighed for illustrationer men arbejder også meget med cover omslag og opsætning af bøger, jeg har rigtigt meget erfaring med sociale medier via egne udgivelser. 

Jeg har arbejdet med vidt forskellige mennesker gennem mit kreative virke 

og ser mig selv som en teamplayer, der elsker at kreere i tæt samarbejde 

med partnere og kolleger.
emil.oscar.designs@gmail.com // +45 26153059 // emiloscar.carbonmade.com 

København 9/9 2021 

Jeg skriver musik i min fritid, hvor jeg har undervist udsatte unge mennesk- er, dette har været enormt givende for mig, og jeg føler jeg er god til at tage hånd om de svage studerende og de folk der har brug for ekstra motivation. 

Jeg ser mig selv som en udadvendt og engageret medarbejder, der er vant til at arbejde med mange forskellige mennesker og kunder. Jeg er en hårdt arbejdende kreativ sjæl, samt en god idé generator, jeg har en medfødt skabertrang, og har lært mig at nå deadlines gennem min enkeltmandsvirk- somhed SELVTAK Entertainment. Jeg tror jeg vil være en god tilføjelse til jeres hold, og jeg ser meget frem til at høre fra jer. 

.